Digital Marketing, som giver dig leads og omsætning

Digital Marketing er uden tvivl allerede højt på din agenda, og du bruger uden tvivl allerede en lang række digitale medier og platforme. Men har du en digital strategi, der sikrer, at alle dine digitale platforme understøtter din virksomheds overordnede forretningsmål – og skaber de nok leads?

Er du usikker på, om du bruger dine ressourcer rigtigt på de forskellige digitale platforme og aktiviteter? Mange synes, de har mistet overblikket og sammenhængen, fordi udviklingen overhaler dem indenom. De er usikre på, om deres indsats på de sociale medier giver forretning til virksomheden. Om deres e-mail marketing holder gryden i kog og giver nok ordrer. Om website, landingpages og call-to-actions er optimeret til kundens rejse hen mod køb og loyalitet.

Digital marketing, som giver dig relevant trafik på dine digitale platforme

Relevans kan hjælpe dig med at samle de digitale tråde og give dig overblik. Du kan få udarbejdet en digital strategi, som tager udgangspunkt i, hvad dine kunder skal opleve, når de besøger din hjemmeside, sociale medier og øvrige digitale platforme. Og Du får med andre ord et samlet setup, som giver dig de leads, du har brug for.

Du kan hjælp indenfor følgende områder:

 

Hvis du vil læse mere om, hvordan du får flere leads og øger dit salg med digital marketing, så klik her.

 

flere leads og mere salg fra dine digitale platforme?

– kontakt Lasse Hinke på 2427 3254

Relevante cases med enestående resultater

Kompetence_case_Electrolux_PPW-1
Datadrevet marketing af Electrolux’ professionelle vaskemaskiner skaber leads
Se digitale medier i samspil ›
Kompetence_case_valizo
E-news og Facebook annoncer til tidligere kunder skaber vækst for Valizo
Sådan brugte vi Facebook ›