Effektiv B2B Leadgenerering, som giver dig de leads du mangler!

Leadgenerering handler om hurtigt og præcist at finde de rigtige kundeemner og konvertere dem til kunder. Det handler om via relevant content at tiltrække de kundeemner, der er i en søgefase. Og herefter via intelligente nurturingflows at fastholde deres interesse hele vejen igennem processen, så de vælger dig, når de er klar til at købe.

Effektiv B2B leadgenerering giver dig flere varme leads. Med Relevans B2B leadgenerering får du sat din leadproces i system. Relevans Leadmodel er bygget op omkring de klassiske trin i salgstragten og udrulles i en integreret proces, hvor marketing og salg går hånd i hånd hele vejen igennem processen. Lige fra de ukendte kundeemner tiltrækkes, via et struktureret nurturing flow, hvor navngivne kundeemner bearbejdes og overvåges, til det enkelte kundeemne er klar til at købe af dig. På den måde får du en B2B leadproces, der giver dig flere varme B2B leads.

Læs mere om, hvordan du genererer flere leads

B2B leadgenerering giver sælgeren ro til at koncentrere sig om de varme leads

Relevans’ model for leadgenerering forlænger dine sælgeres indsats, så dine kundeemner oplever, at sælgeren er tilstede med relevant viden og information på de rigtige tidspunkter i processen. Vel at mærke uden at sælgeren skal bruge tid på det! På den måde kan han koncentrere sig om at gøre det, han er bedst til – nemlig at lukke de varme kundeemner, når de er klar til at købe.

få et gratis REVIEW af din nuværende leadproces med bud på, hvordan du får de leads du skal bruge

Vil du vide mere om, hvordan vi hurtigt og effektivt får styr på din B2B leadgenerering? Vi har samlet al vores viden på et sted – klik her.

Relevante cases med enestående resultater

Kompetence_case_Bluegarden
Sådan får Bluegarden varme leads blandt CFO’er
Se case med flow og forklaringer ›
Kompetence_case_Electrolux_PPW
Datadrevet marketing af Electrolux’ professionelle vaskemaskiner skaber leads
Derfor skabte kampagnen leads ›