hubspot_slider-images_3000x1000

Reklamebureauet Relevans – vores navn er vores mantra

Velkommen til et reklamebureau, hvor det centrale i den kommunikation, vi udvikler for vores kunder, er relevans. Uanset form, indhold og medievalg handler det om at sikre relevans set med din målgruppes øjne. Budskaber og argumenter skal flugte med din målgruppes valgkriterier. Og den måde du fortæller historien på, skal skabe præference og dermed resultater.

Relevans holder til på Frederiksberg. Bureauet har været Gazellevinder flere gange og er HubSpot Certified Agency Partner.

 

Relevans er et full service reklamebureau. Det betyder, at du kan få strategisk rådgivning og kreativ kommunikation, der understøtter din virksomheds forretningsmæssige mål inden for tre centrale marketingområder:

 

Adfærdsdesign og adfærdspsykologisk indsigt

Uanset hvilke opgaver og medier vi arbejder på, bruger vi altid vores viden om adfærdsdesign adfærdspsykologi til at sikre, at du opnår de bedste resultater. For mennesker træffer nemlig ikke rationelle og logiske beslutninger. Hverken privat eller på jobbet.

Køb bogen Adfærdspsykologi i markedsføringen ›

Vil du have del i vores viden?

Vi ved meget om markedsføring og kommunikation. Og vi deler gerne vores viden med dig. Du er altid velkommen til at deltage i Relevans’ gratis på-vej-hjem-seminarer om nye trends og værktøjer. 1-2 gange om måneden har du mulighed for at få Relevans’ nyhedsbrev med artikler, cases og andet, der kan inspirere dig.

Se hvilke seminarer du kan deltage i her