Hvordan byder du nye kunder velkommen?

15.01.2019  /  Lasse Hinke

Emne: Adfærdspsykologi

Uanset om du markedsfører en webshop, en detailkæde – eller du sælger til B2B markedet – så ved du sikkert, at en kunde, der har købt én gang hos dig, ikke pr. automatik er loyal efter første køb. Vidste du, at din kunde erfaringsmæssigt skal foretage fire køb, før det er blevet en vane for ham at bruge dig som leverandør?

Derfor er det vigtigt, at du smeder, mens jernet er varmt og holder gryden i kog. Og det kan du gøre med Relevans’ Welcome on board-program:

Relevans’ Welcome on board-program gør nye kunder til loyale kunder:

  • Holder kunden i hånden og signalerer, at han er en vigtig kunde.
  • Får kunden til at føle sig set. Hjælper ham med at finde vej rundt i din organisation, så han får en god oplevelse – og dermed lyst til at handle igen.
  • Kunden modtager en velkomstmail, der anerkender hans valg af dig som leverandør og giver ham et specielt tilbud, fx 10% på hans næste køb.
  • I ugerne efter det første køb får din nye kunde en række relevante segmenterede tilbud, baseret på din viden om hans interesseområder og tidligere købsadfærd.
  • Herefter modtager kunden løbende relevante tilbud på mails, sms, retargeting og/eller pixels + posts på SoMe for at sikre kryds/mersalg og fastholdelse.

Med Relevans’ Welcome on board-program får du med garanti flere køb, større køb samt større grad af genkøb og dermed loyalitet.

Vil du vide mere om Relevans’ Welcome on board-program?

VINTERTILBUD til de 10 første:

Relevans Review: Onboarding
Se her, hvad du får ud af et Relevans Review: Onboarding ››

Du kan også få gratis inspiration på vores seminar:

Leadgenerering - Sådan finder du de rigtige B2B leads hurtigt og effektivt!
Læs om seminaret her ››

Har du spørgsmål, eller vil du have en uforpligtende snak med Lasse Hinke om din onboardingproces? Kontakt Lasse på tlf. 2427 3254 eller lasse@relevans.dk

Her kan du finde flere artikler om emnet:
Adfærdspsykologi

FØLG RELEVANS

Tilmeld e-newsFå relevant inspiration, indsigt, tips og tricks i vores månedlige e-news.